Side-by-side

Flexizon

Blombergs fyra dörrars side-by-side-skåp är utformade för att ge maximala kylmässiga fördelar. Med sina 80 cm breda hyllutrymmen har de det största kylutrymmet, vilket gör att kylskåpet är enkelt att fylla och ergonomiskt att använda. För maximal flexibilitet kan temperaturen i den speciella flexizonen justeras från -24 °C till +10 °C. 77-litersutrymmet kan användas som frys, en svalzon eller som en kyl, beroende på dina lagringsbehov.

Side-by-side lösning med franska dörrar

Blombergs side-by-side-skåp med franska dörrar är utformad för att göra det ergonomiskt lätt att lagra i fryslådorna. Lådorna, med en kapacitet på 154 liter, ger mer utrymme för förvaring av frysta pizzor, glasspaket och andra frysta livsmedel. Lådorna är lättillgängliga och de kan hålla mer mat och mer vikt än en traditionell kyl/frys med frys i nederdelen.

Vatten- och isdispenser

Den integrerade dispensern för vatten och isbitar, som finns i vissa modeller, gör att du kan få kallt vatten eller isbitar utan att behöva öppna dörren. Utmatningsmekanismen på dispensern är extra följsam, så att den kan hanteras även vid minsta beröring. I vissa modeller av side-by-side är vattentanken ansluten till en vattenledning. På andra modeller kan behållaren enkelt tas bort för manuell fyllning och rengöring.