Kylskåp

Frostfri kylning

Frostfri teknologi är beteckningen på hur luftflödet rör sig i vissa kylskåp och frysar från Blomberg. Luftflödet ger en stabilare och jämnare temperaturfördelning i varje utrymme, så maten kan förvaras var som helst i kylen, och frukt och grönsaker förblir fräscha under en längre tid. Frostfri kylning skapar en permanent kall och torr miljö, vilket eliminerar risken för att det bildas is och bakterier i frysen och undviker obehagliga luktar i kylen. På detta sätt påverkar inte matvarorna varandra. Men det bästa av allt är att det inte längre är nödvändigt att frosta av frysen.

0-3°C Super Fresh zon

Super Fresh zonen, som finns i vissa Blomberg-kylskåp, håller temperaturen i lådan precis ovanför frysgraden och håller fuktigheten på en optimal nivå. Då behåller mejeriprodukter, fisk och kött sitt näringsinnehåll, goda smak och ett fräscht, aptitretande utseende i dubbelt så lång tid som i ett vanligt kylskåp.

Minimal energiförbrukning

Att bevara naturens resurser är något som Blomberg prioriterar. Därför är inte bara produktionsanläggningarna korrekt anpassade för att skydda miljön, utan också alla produkter.